Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met ErceeConsultancy, Noordweg 52, 2641AM Pijnacker.


Doeleinden van gebruik.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, is het nodig dat ErceeConsultancy in bepaalde gevallen uw gegevens opslaat.
ErceeConsultancy gebruikt uw persoonsgegevens alleen voor de uitvoering van overeenkomsten, transacties en diensten;


Verstrekking aan derden

Uw persoonsgegevens worden niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming verstrekt aan derden mits dit noodzakelijk is om een betreffende overeenkomst uit te voeren, een bepaalde dienst te verlenen of wanneer de wet dat vereist.


Gegevensbeveiliging

ErceeConsultancy maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens. Wij beschermen uw gegevens met alle mogelijke middelen, maar vanwege het publieke karakter van internet kunnen wij de veiligheid van de overdracht van informatie via internet niet altijd voor 100% garanderen.


Cookies.

De website van ErceeConsultancy maakt géén gebruik van cookies.


Links naar andere websites

Onze internetpagina's bevatten links naar andere websites. ErceeConsultancy is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van websites die niet onder het beheer van ErceeConsultancy vallen.


Inzage

U mag ErceeConsultancy vragen om inzage in de gegevens die van u zijn opgeslagen. Ook kunt u ErceeConsultancy verzoeken deze gegevens te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via e-mail of telefonisch.